Lars Norén

När jag var lite tog min mamma oss barn till Lars Noréns pjäser. Ibland var dom svåra men det var häftigt att beskåda dessa komplexa familjesituationer. När jag blev äldre förstod jag mer av det jag sett i pjäserna. De är viktiga för att de på något vis punkterar konfliktskräck. De uppmuntrar till att konfrontera sina medmänniskor på ett sant sätt. Han är en intressant man den där Lars. Följer honom på twitter och bara DET är nån slags ångestpoesi. Jobbigt och vackert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

guldbaggen som hamnade rätt till slut

Nu kan man luta sig tillbaka. Ruben fick sin bagge för Play. Välförtjänt. Framför allt då ” De ofrivilliga” aldrig fick nån, men borde ha fått, för det är en galet bra film. Beskrivningen av den nerv av obehag och osäkerhet som livet och relationer ibland för med sig är väl formulerad i ”De ofrivilliga”. Ser fram emot vad Ruben ska bjuda på här näst. Det verkar gå stadigt framåt, uppåt.

Ruben Östlund

Ruben Östlund

vintage wallpaper

Hej!

Letar 60-tals inredning till en reklamfilm jag jobbar med. Underbart.

Jag har alltid förespråkat vintageinredning och älskar när det sträcker sig upp åt väggarna. Det finns ett flertal nätföretag som säljer vintagetapeter i original. Det är inte alltid de har så många rullar du behöver men det är värt att gräva lite om du önskar dig något som ingen annan har…

Interiör 1900 köper från privatpersoner och säljer vidare till dig. Vad sägs om t.ex. :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anton Corbijn

Hej

Ingen har väl missat att Fotografiska den 14 jan öppnade en utställning med Anton Corbijns bilder. Väl värt ett besök. 15 april tar dom ner bilderna.

Om jag hade fått äran att jobba med denna underbara holländare kanske det hade sett ut så här…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om jag hade varit Bono hade det sett ut så här…

Bono

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Curt Cobain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kylie Minogue

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stephen Hawkins

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bono

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miles Davis

Så ni fattar att det vore dumt att missa detta.

 

Alex Schulman show

Denna underbart märkliga, provocerande, snabbtänkta och gulliga människa har nu fått en ny scenografi till sitt nya Schulman show som visas på kanal 5 på fredag.

De hade önskemål om en halvsunkigt, inrökt bibliotek/herrrum som inte skulle vara för snyggt… kul utgångsläge. De blev väldigt nöjda, trots att Alex vägrade släppa sin röda kungafåtölj…