Vansinnigt cool butik

Hej kära läsare

Sista dan i Berlin hittade jag denna fantastiska first and second hand affär. Verkligen något jag vill rekommendera för er som ska dit. Visitkortet till vänster. De har mycket fint postlin som jag tyvärr inte vågade köpa eftersom jag är en sån vårdslös traveller så att grejer pajar. Däremot slank det ner två par solglasögon av glassigt snitt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett par hamnade på min man

En reaktion på “Vansinnigt cool butik

  1. I have checked your page and i’ve found some duplicate
    content, that’s why you don’t rank high in google’s search results,
    but there is a tool that can help you to create 100% unique content, search for:
    Boorfe’s tips unlimited content

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *