Poliskontroll

Nu är det så att antalet invånare i Vuollerim är 800 personer. 800 väldigt skötsamma personer. Varför det idag var poliskontroll med alkoholblås utanför coop, kan man då undra. Det har aldrig hänt tidigare. Kan det bero på att under de senaste fem veckorna har befolkningen ökat med 40 personer. D.v.s 40 lite halvstökiga filmarbetare som aldrig jobbar normala tider och kan uppfattas lite yviga…. Någon tycks tycka att vi behöver kollas… Inget napp fick polisen dock. Vi är skötsammare än vissa tror.

Konstapeln konstaterade dock att bilen min inte kommer att gå igenom besiktningen med renhorn fastspända på grillen…..

travel in style

 

 

En reaktion på “Poliskontroll

  1. Undrar om du är intresserad av att köpa väääldigt kuliga tapeter eller har förslag på vart jag kan vända mig, det är en del. 🙂
    Har du sett vad som kommer upp på Flashback när man googlar ditt namn?
    Mvh Monika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *