arga snickaren

Det arga programmet med Arga Anders får tillökning i höst. En gaddad morsa med inrednings-tv i blodet får chansen att röra till det ännu mer. Guess who…?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objektet vi skulle titta på idag låg så innibaljan åt skogen att gps-en fick noja och korna råmade när vi för tredje gången brände förbi hagen i Malins bil som alltid piper när man backar som att det alltid stod eller låg någon bakom för att jävlas.

 

En reaktion på “arga snickaren

  1. Den här bloggen och platsen är några år gammal, vet inte om du läser den eller vet vad som hamnar i den, men jag skriver lite ändå så får vi se.

    Du är säkert en duktig och effektiv hantverkare och allt sånt, men om det kan jag inte uttala mej så mycket, för jag vet inte mycket om hantverk. MEN, jag brukar kolla repriserna som går nu på TV av Arga Snickarn, titt som tätt blir jag imponerad av din attityd gentemot Pontus, den tycker jag är störtskön. Tumme upp på det.

    Visst, jag borde kanske fokusera på annat och lära mej hur man sätter upp en vägg och byter fönster och sånt, men näe, jag gör inte det 🙂

    Det är som sagt gamla avsnitt och jag har inte en aning om vad du gör nu för tiden, men jag hoppas det går bra för dej och att du är nöjd ”med allt”.

    Ha det bra – Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *